Nick SPHE83

Årgang: 1987
Race: New Forest
Far: Wolferhovers Wendro
Mor: Karina

Rideresultater

Nick Blev A pony 3 gange med forskellige ryttere og manglede kun en fejlfri runde for at være blevet det en 4. gang inden hans død i sommeren 1999. Nick er far til flere kårede sønner i DK og en søn som blev reserve seiger til kåring i Tyskland; den var ligeledes reserve seiger på stationsafprøvningen på Kloster Hofen i Tyskland, hvor han var bedst af alle til springning samt bedste 3 års, men blev samlet slået af en 5 års.

Der er afkom som er tildelt guld i Sverige for bedste 2 års hoppe samt 2 års bedste hingst; han er far til en sølv- og en bronze-medaljehoppe ved DSP`s medaljeskue i 1995 og 1999. Han er far til BIS 2 gange.

Nick”s fader er far til flere kårede sønner både i DSP og hvor de igen er fader til kårede sønner som også har avlet A og B ponyer så her er tale om en hingstelinie det avler gode brugsresultater og ligeledes udstillingsresultater. Nick`s far Wolferhovers Wendro er Elitehingst I DSP. Nick`s MF Muddeford Midnight er elitehingst Indenfor New Forest så igen taler afstamningen for sig.

Nick har bronce, sølv og guld i springning.
Bronce og sølv i dressur.
Nick har pt. foråret 2001 6 x B ponyer i springning, og 3 x B i Dressur.

Avlsresultater

  • Nick Fik avlsgodkendelse i 1989.
  • Kåret i 1991.
  • Afkomstfremstilling i 1996: fik 1. Kl. 2. Gr 22 point.
  • Ny afkomstfremstilling i år 2001: fik 1. kl. 1. gr. 23 point med beskrivelsen: En ensartet samling ponyer af god type. Alle med kønt hoved og velansat hals, enkelte med kort nakke. Alle med godt sadelleje og god overlinie. Lemmerne er passende føre og tørre. Bevægelsen særdeles god i skridt og trav.

Tekst af Zita Brandtlund

Nick SPH-E har i 2001 fået endnu en datter kåret til hovedstambogen med bronzemedalje.
I 2002 har Nick haft en søn der var den 4. mest vindende i hele stævneåret i springning.
En søn på det Norske landshold i springning. En datter der var placeret til DM i springning.
De to sønner har ligget og konkurreret for hver sit land i Baltic cup 2002.

I 2003 har en søn som 6 års vundet Københavnermesterskabet i dressur for kat. 1. Københavner mesterskabet går over 3 indledende runder og en finalerunde.
Denne søn blev ligeledes distriktsmester i distrikt 3 for kat. 1. pony dressur. En datter blev distriktsmester i distrikt 14 for kat. 2. pony springning med stævnets yngste rytter.

I 2004 far til den meste vindende sportspony i Nordjylland.

I 2005 har Nick SPH-E 83 haft en søn til at startede sine første internationale stævner i dressur. Det blev til en 12. plads ved det første stævne. I Balticcup 2005 var der hele 3 afkom efter NIck SPH-E 83 til start. Ved DM 2005 i ridebanespringning var der hele 5 afkom efter Nick SPH-E 83 der var blandt de startende ponyer. Nick SPH-E 83 er i 2005 den pony hvis afkom samlet over alle år der har opnået flest placeringer i springning. Hvis man ser hvilke hingste der har opnået flest placeringer i både dressur og spring over alle år er Nick SPH-E også den hingst hvis afkom der har flest placeringer.

I 2006 blev en søn solgt som den første sportspony hingst til USA.