Nyt website

Da vores nuværende web hosting (Drupal Gardens) lukker ned, og der ikke findes nogen der tilbyder en lignende service, har vi valgt at bygge et nyt website op med WordPress istedet. Vi starter med at få flytte indholdet over, og så må vi arbejde med layout og udseende bagefter.

Tai Wonder

Til salg

TaiWonder-1

Årgang: 2010
Race: Ridepony (DSP, Deutsch Reitpony, m.fl.)
Far: Voyager
Mor: Tai Tequila II

Tai Wonder vil også kunne bruges til springning eller millitary hvis det er det der har enes interesse. Tai Wonder gået et par LA1 klasser som hest. Der har under hele Tai Wonders uddannelse været tilknuttet en berider.

Tai Wonders Far Voyager har vundet EM for hold i dressur i 2014. Voyager er også 3 dobbel Bundeschapionats vinder og den første og eneste heste der har vundet bundeschampionet i to disipliner Dressur og Military på en gang.

Sælges fra avler.

Pris: 65.000 DKK

Godt Nytår alle sammen

 

hestelaenkaer

Vi har i 2013 fået solgt Tai Taze til Norgen hvor han gør det rigtig godt med hans nye rytter Emma. Her udover har vi i 2013 også solgt vores to dejlige Tai Calido føl. Begge er solgt til piger på 9 år der gerne vil have en ven for livet. Tai Cordis og Tai Tima er kommet rigtig langt med deres uddannelse og jeg håber at de være at se på springbanerne i 2014.